Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Var du lycklig farmor?
Isbn: 978-91-7589-159-0
Förlag: Novellix
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: juli 2016
Uppläsare: Malou von Sivers
Length: 50 minuter

Ljudbok

Var du lycklig farmor?

Var du lycklig farmor? är en varm berättelse om kärlek, förväntningar och ett livsavgörande brev i mellankrigstidens Stockholm. Novellen är den uppskattade programledaren och journalisten Malou von Sivers skönlitterära debut. von Sivers är främst känd för programmet Efter Tio på TV4, men har även en gedigen journalistisk karriär bakom sig. År 2014 belonades hon med Lukas Bonniers Stora Journalistpris.

Bröllopet hade varit ståtligt och Kurt hade stått rak i ryggen bredvid sin unga hustru utan att med en min röja vad han kände. Hedvig hade bett en inre bön att han skulle se på henne, bara ett enda kort ögonblick, men brudgummen hade blicken stelt riktad mot prästen under hela vigseln. Hedvig hade blinkat bort tårarna som trängde fram bakom floret och kämpat med känslan av att vara utlämnad till en främmande man med två främmande barn, i ett främmande land.

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Läs mer på novellix.se.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone