Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Inmurad
Isbn: 978-91-7461-736-8
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2016

E-bok | 28 dygns lånetid

Inmurad

Ny spänningsfylld skräckroman av författaren till Vätten.

Kent bor tillsammans med sin mor Gun på Blidö i Roslagens skärgård. Omständigheter i det förflutna har lett till att de lever ett isolerat och ensamt liv. Den här våren inträffar en serie märkliga händelser på ön. Två män drunknar under mystiska förhållanden i Kyrkviken, Gun blir inlagd på sjukhus och Kent får ärva en helt främmande mans alla ägodelar. När Kent genomsöker den stuga han fått överta finner han ett brev som enbart är ämnat att läsas av honom själv. Det berättar om en hemlighet som bevarats på Blidö i århundraden. En skrämmande historia som rör öns befolkning, kyrkan och dess omgivning. Kent ser det som sin plikt att undersöka sanningshalten i det han läst. Dessvärre är han inte ensam om att känna till den mörka historien 

Inmurad är ännu en andlöst spännande berättelse av Mikael Strömberg där det okända har sina rötter i nordisk folktro.

Sagt om Vätten:

"Årets bästa skräckroman läs den om du vågar".
Spänningszonen

"Vätten är i alla bemärkelser bra feelgoodskräck."
Tidningen kulturen

"Författaren tar in nordisk folktro i vår samtid på ett smart sätt och integrerar ett sagoväsen i det moderna Sverige. Vätten är definitivt ett intressant bidrag på den svenska skräckarenan, som blir än mer intressant just för att den använder sig av nordisk folktro och de berättelser och sagor människor redan berättat för varandra i flera hundra år".
From Beyond

MIKAEL STRÖMBERG (1976) är född och uppvuxen i Norrtälje. I unga år tillbringade han somrarna på Blidö, en ö han känner mycket för än idag. Idag bor han i den natursköna söderförorten Aspudden i Stockholm tillsammans med sin fru och sina två barn. 2011 utkom hans uppmärksammade debutroman Vätten.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone