Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Farligt arv
Isbn: 978-91-7778-737-2
Förlag: Storyside
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

Farligt arv

”Olle Villner är omöjlig när det gäller flickor” brukar hans kollegor säga. Men när eleganta och självsäkra Anita Holmfors hyrde in sig i Villners stora våning vid Drottninggatan i Stockholm reagerade han inte riktigt som vanligt. Han tyckte hon gick i vägen för honom — speciellt som han just då måste göra färdigt ett viktigt reportage. Och hon trasslade verkligen till reportaget för honom. 

Mitt i alltsammans dog konsulinnan Hertzner. Men då visste Olle Villner redan en hel massa, som han sin vana trogen ”glömde” tala om för sin vän Jojje Hansson, kriminalpolisintendent. Den glömskan gav intendent Hansson en del bekymmer, och för Olle Villner betydde det bland mycket annat en hastig resa till Berlin. Upplösningen blir inte riktigt vad Ni och Olle Villner väntat ... 

Farligt arv är en både spännande och rolig bok, och om ni inte redan gjort Olle Villners bekantskap — t. ex. i ”Mord efter ritning” eller ”Dödens stenar” — är det verkligen på tiden att ni träffar honom. Bakom pseudonymen Olle Villner döljer sig en journalist, som är lika välkänd under sitt riktiga namn. Skrivmaskinen i hans arbetsrum är flitigt använd — när han inte är på reportagejakt här hemma eller ute i världen. Vare sig han spinner en deckarintrig eller rattar bilen så håller han ett hårt tempo.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone