Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Osårbar
Isbn: 978-91-8002-439-6
Förlag: Mondial
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2023
Uppläsare: Håkan Julander
Length: 13 timmar 39 minuter

Ljudbok

Osårbar

FENOMENET DAVID GOGGINS ÄNTLIGEN PÅ SVENSKA

David Goggins livsresa är en inspiration för miljoner människor över hela världen. Han växte upp i en mardröm präglad av fattigdom, diskriminering och våld. Men genom självdisciplin, mental styrka och hårt arbete lyckades han förvandla sig själv. Den deprimerade och överviktiga unge mannnen utan framtid blev en av USA:s främsta elitsoldater och en av världens bästa uthållighetsidrottare.

Osårbar berättar David Goggins sin osannolika historia, och förklarar hur de flesta av oss bara utnyttjar 40 procent av vår kapacitet. Hans budskap är enkelt men kraftfullt: vägen mot att övervinna smärta, rädslor och nå vår fulla potential ligger upplyst framför oss -- bara vi vågar beträda den.

*

David Goggins (f. 1975) är den hittills enda som förutom Navy SEAL-utbildningen också har tagit sig igenom U.S. Army Ranger School och Air Force Tactical Air Controller Training. Han har utnämnts till den mest vältränade mannen i Amerika av tidningen Outside Magazine och har över sju miljoner följare på Instagram. Osårbar kom ut på engelska 2018 och har sedan dess sålt i över tio miljoner exemplar världen över.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone