Jump to content
Cover for Ingenting är möjligt
Isbn: 978-91-0012-801-2
Publisher: Albert Bonniers förlag
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: March 2012

E-book

Ingenting är möjligt

”Det är viktigt att lyckas, nej förlåt fel av mig: Det är livsviktigt att lyckas. För allvarligt talat, vem vill ha med en loser att göra? Det är liksom inte riktigt attraktivt i dagens samhälle.

Nej, tacka vet vi vinnarna. Dom som har högsta lönerna, vackraste barnen och flest aktier i den senaste börsraketen. Leve dom!

Problemet är bara att dom flesta av oss inte har dom högsta lönerna (det finns alltid någon som tjänar mer), vi har naturligtvis dom vackraste barnen, men tyvärr så köpte vi folkhemsaktien när den stod dubbelt så högt som idag. Känns scenariot igen?”

Det här är berättelsen om tre livsavgörande misslyckanden, katastrofer som leder Benny Haag till insikten om att väldigt mycket mer än vad man tror går att förändra. Misslyckanden på det personliga planet kan faktiskt visa sig vara början på något annat: kärlek, glädje och framgång som kanske mäts i andra variabler än procentsatser, kronor och ören.

Våga misslyckas. Och vårda dina katastrofer. De kan vara guld värda.

En sorglig och rolig bergodalbanefärd genom livet som väcker många nya tankar och ger perspektiv på den ytfixerade och prestationsinriktade tid vi lever i.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone