Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dold identitet
Isbn: 978-91-7537-048-4
Förlag: Damm Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2013

E-bok

Dold identitet

Dold identitet äger rum 6 månader innan första boken om Jack Reacher utspelar sig och Reacher ställs inför ett livsavgörande beslut. Ska han göra det som armén ber honom om? Eller ska han våga gå sin egen väg?

Mars 1997. En kvinna hittas mördad och våldtagen bakom en bar i Carter Crossing, Mississippi. En bit därifrån ligger en arméförläggning. Misstanken om att det kan vara en militär som begått mordet går inte att bortse ifrån. Stadens sheriff, Elizabeth Deveraux, är en före detta marinofficer. Men hennes utredning av mordet leder ingenstans så Pentagon skickar dit Jack Reacher, som är major hos militärpolisen, för att i hemlighet undersöka fallet. Reacher tar av sig sin uniform, tar på sig vanliga kläder, låter skägget växa, lägger ifrån sig sina id-handlingar, köper en tandborste och sätter sig på en buss mot staden. Det tar inte många timmar förrän Reacher möter Deveraux och inser att han har mött en likasinnad. Det tar inte heller många dagar innan Reacher kommer fram till två oroväckande frågor: Är det Pentagon som medvetet vilseleder Deveraux? Eller är det så att hon helt enkelt inte vill hitta mördaren?

"… vid det här laget kan det knappast längre råda något som helst tvivel om att Lee Child skriver de bästa underhållningsthrillers som står att finna.” Sydsvenska Dagbladet. 

"Så spännande att man knappt står ut!” Per Bjurman, Aftonbladet (om Lee Childs böcker)

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone