Jump to content
Cover for Utsaga
Isbn: 978-91-7553-093-2
Publisher: Förlaget Orda
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2013

E-book

Utsaga

Åttaåriga Amanda Ahlberg försvinner spårlöst efter en dag i skolan. Har hon gått vilse eller råkat ut för en olycka? Det är vinter och kallt, och hennes föräldrar tar omedelbart kontakt med polisen för att få hjälp att hitta henne.

Men trots polisens snabba insatser ger sökandet efter Amanda inget resultat. När hon till slut påträffas är allt redan för sent och det står klart att hon har misshandlats till döds.

Kriminalreportern David Weber engagerar sig i fallet och intervjuar Amandas familj, lärare och skolkamrater. Finns det kanske någon som vet vem som dödade henne?

 

”Ulla Bolinders bok känns alldeles ny och frisk och modig och är intressant inte bara som experiment i deckargenren utan som litteratur.”Jenny Tunedal, Aftonbladet

”Trots – eller kanske tack vare – bristen på ett traditionellt berättarjag får man en kortfattad men övertygande inblick i de olika personernas tankevärld. De för sin egen talan, vilket gör skildringen intensiv och personlig, medan reportern David Weber agerar som ett slags journalistisk källgranskare... en debut att lägga märke till!”Barbara Kapek, Deckartidningen Jury


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone