Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jakten på Amos Decker
Isbn: 978-91-7629-033-0
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2015

E-bok

Jakten på Amos Decker

AMOS DECKER ÄR EN FÖRE DETTA FOTBOLLSSPELARE som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glömma.

Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan kom han hem sent en kväll och hittade sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Efter en tid på gatan ryckte han upp sig och började ta småjobb som privatdeckare, dock utan att hitta någon mening i tillvaron.

Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen. Samtidigt skakas staden av en fruktansvärd massaker och Deckers gamla poliskolleger ber om hans hjälp. Men utredningen av massakern tar en märklig vändning och plötsligt inser Decker att någon är ute efter honom. Men vem? Och varför?


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone