Jump to content
Cover for Den fattige lorden
Isbn: 978-87-1149-922-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: November 2015

E-book

Den fattige lorden

Fenella har i hela sitt liv dyrkat sin kusin Periquine. När han kommer hem efter napoleonkrigen utan en penny på fickan försöker hon hjälpa honom att skrapa ihop en förmögenhet, så att han kan gifta sig med den vackra Hetty. Men det är långt ifrån lätt och ofta livsfarligt. För att få in den summan de behöver, måste de bryta mot lagen. Och när Fenella inser att hon älskar sin kusin över allt annat blir hennes situation omöjlig. Men Periquine förstår inte hur mycket Fenella betyder för honom - inte förrän han löper risk att förlora henne...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone