Jump to content
Cover for Innan natt blir dag
Isbn: 978-91-7579-184-5
Publisher: Pocketförlaget
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2016

E-book

Innan natt blir dag

En ljummen vårkväll i Sevilla kan vad som helst hända ...

Carlotta OKeeffe är lyckligt förlovad och ser fram emot sitt stundande bröllop. Hon har framtiden utstakad för sig, både på det privata planet och när det gäller hennes hektiska yrkesliv. Kanske får Chris inte hennes hjärta att klappa varje gång hon ser honom, men det är väl naturligt att känslorna svalnar litegrann efter ett tag?
Och så, under en resa till Sevilla, stöter Carlotta ihop med Luke Evans. Luke krossade hennes hjärta för så många år sedan att hon nästan lyckats övertyga sig själv om att hon hade glömt honom. Nu är han ingen pojke längre, utan en snygg och spännande man. Och han kan förklara vad som hände den där dagen för så länge sedan. Plötsligt är Carlotta inte säker på någonting längre. Förutom att det beslut hon fattar nu kommer att påverka resten av hennes liv.

Chick lit-drottningen Sheila OFlanagan, författare till bland annat Syskonkärlek och Saker vi inte säger, är tillbaka med en ny romantisk bladvändare för alla kvinnor som fortfarande minns sin första kärlek. Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone