Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jultrubbel i Snowdonia: andra advent
Isbn: 978-87-2636-111-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Malin Janlöv
Length: 1 timme 43 minuter

Ljudbok

Jultrubbel i Snowdonia: andra advent

Ethan anländer till Snowdonia, och konfronteras med hans familjs förväntningar på honom. Gamla minnen börjar rusa, och han tänker tillbaka på hur hans far krävt att han skulle göra karriär och en dag ta över familjens gods. Att Ethan blivit antagen till Cambridges bästa manskör var inget värt för hans familj. För att undvika sin familj hyr Ethan en liten stuga, och hittar snabbt på en historia om att han är en författare som behöver skriva ifred.

Holly har tagit över byns gamla pub, och gör sitt bästa för att få lokalerna i ordning. När hon är på väg att hämta en leverans till sin nya pub så krockar hon med en cyklist som slirar runt i nysnön. Till sin förvåning ser hon att det är Chloe, filmstjärnan som nyligen flyttat till den lilla byn. Efter det minst sagt oväntade mötet beger de sig in till staden tillsammans. Snart tvingas dock Holly att avslöja sina mörka hemligheter för sin nyfunna vän, när en ovälkommen gäst från hennes förflutna dyker upp för att skrämma henne.

Detta är den andra delen av "Jultrubbel i Snowdonia".

Lilly Emme är en svensk författare som under lång tid bott i England. Lilly Emme är en mästare på att skriva feelgood-romaner med mycket hjärta, och hennes böcker älskas av läsarna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone