Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Johanssons dotter blir mamma
Isbn: 978-87-2630-160-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Humaniora
Tillgänglig sedan: december 2019

E-bok

Johanssons dotter blir mamma

På en gård ute på landet bor Märta, Sture och Märtas pappa Johansson. Märta och Sture väntar barn och längtar otroligt mycket efter sin bebis. Johansson längtar också efter bebisen! Han vill hemskt gärna bli morfar. Men bebisen ska inte komma förrän till våren och innan dess är det jul och mycket som skall göras. Märta städar och pyntar hela huset, Sture hugger ved till kaminen och Johansson ligger på soffan och försöker sova. Imorgon ska grisen slaktas och sedan ska faster Vilma komma på besök. Johansson ser fram emot en lugn jul, men det blir inte riktigt så stillsamt som han hade tänkt sig ...

Johanssons dotter blir mamma är en lättläst bok som vänder sig till läsare som på ett enkelt och avslappnat sätt vill bekanta sig med litteratur.


Ulla Ekh är en svensk författare från Norrbotten. Hon skriver ofta om egna upplevelser eller sådant hon hört talats om, resten är fantasier. Ekh har genom åren tilldelats ett antal utmärkelser, och ett av hennes mest kända verk "Potatishandlaren" har filmatiserats.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone