Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bodil bakar
Isbn: 978-91-7987-275-5
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Bodil bakar

Bodil fyller år och ska baka en tårta. Snart kommer gästerna, och Bodil har bråttom. Men Tofu bara stör. Och sedan ringer det på dörren. Det är gästerna – som kommer för tidigt! Tänk om kalaset blir förstört?

Humor kan vara en bra nyckel till läslust! Påhittiga Bodil och hennes hund Tofu får det att dra lite extra i skrattmusklerna. Mårten Melins synnerligen kreativa karaktär Bodil är en ung kvinna som tillsammans med sin hund Tofu ofta hamnar i trassliga och komiska situationer, och alltid tar sig ur dem på oväntade sätt. Maria Borgelövs illustrationer är fulla av värme och humor, och hennes serietecknarstil gör att illustrationerna av Bodil och Tofu tilltalar unga läsare.

Mårten berättar själv om sin serie: "Jag har skrivit böckerna för alla som vill ha roligt! Bodil råkar ut för en massa knasigheter i vardagen – så jag hoppas det går att känna igen sig. Eller åtminstone tänka: Hoppas det där aldrig händer mig ...!"

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone