Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Giftmördaren
Isbn: 978-91-7893-938-1
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2021
Uppläsare: Anna-Carin Henricsson
Length: 13 timmar 14 minuter

Ljudbok

Giftmördaren

Andra boken om poliskommissarie Florence Lovelady - av Storbritanniens deckardrottning!

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« Lotta Olsson, Dagens Nyheter

»Magisk symbios av berättarglädje och spänning.« Johannas Deckarhörna

Poliskommissarie Florence Lovelady återvänder till småstaden Sabden för att uppfylla ett löfte hon avgett till den döende Larry Glassbrook, en seriemördare hon överlistat och satt i fängelse. Fyra barnskelett har upptäckts nära ett barnhem. Larry har försäkrat Florence om att det inte handlar om några arkeologiska kvarlevor.
Samtidigt är Larrys dotter Cassie Glassbrook – efter beskedet om sin pappas död – nu fri att besöka sin hemstad för att försöka vinna tillbaka sin ungdomskärlek. Cassie är beredd att göra vad som helst för att vinna sin forna pojkvän tillbaka.
När de två kvinnorna återvänder till den stad som nästan tagit deras liv trettio år tidigare, kommer sedan länge begravda hemligheter i dagen. Hemligheter som kan komma att förgöra dem båda.

SHARON BOLTON är en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. Hon har även nominerats till The CWA Gold Dagger och The Theakstons Old Peculier Prize. Giftmördaren är den fristående uppföljaren till Hantverkaren – nominerad av Svenska Deckarakademin till Årets bästa översatta kriminalroman 2018 – och den andra boken om kommissarie Florence Lovelady.

»Bolton är en fängslande berättare med levande, härjade karaktärer.« Peter James

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone