Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Inte bara amen och halleluja
Isbn: 978-91-7557-609-1
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Camilla Falk
Length: 8 timmar 26 minuter

Ljudbok

Inte bara amen och halleluja

För Josefin är det självklart att hon ska stå vid den karismatiske pastor Torstens sida. Både för att hjälpa honom förverkliga sina andliga visioner, och som hans fru. Ett erbjudande om arbete inom Påskkyrkan verkar vara svaret på hennes böner – och ett gyllene tillfälle att visa Torsten vem hon verkligen är. Men pastorn har egna planer, och en djävulsk charm. Hans makt växer sig allt starkare i församlingen och Josefin börjar mer och mer se världen på hans sätt, samtidigt går det hårda arbetet ut över hennes eget liv. Är hans avsikter verkligen goda? När Torstens ledarskap ifrågasätts tar saker och ting en mörk vändning. Kommer Josefin att inse sanningen i tid?
Inte bara amen och halleluja är en varm och humoristisk berättelse om en ung kvinnas liv i frikyrkan, men precis som bokens titel antyder finns det en annan sida också – allt är mycket riktigt inte bara amen och halleluja.

 

Aili Lundmark föddes 1968 i Uppsala där hon bor än idag. Efter språkstudier arbetar hon nu på en avhandling om Elsa Beskows berättarspråk. Aili är översättare och har en roll som stilist för en kommande nyöversättning av Nya testamentet. År 2019 debuterade hon med barnboken Prins Mårten fyller år.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone