Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Midnattsstjärnan
Isbn: 978-91-8023-366-8
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom Fantasy & SF Unga vuxna
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Sofia Rönnegård
Length: 14 timmar 34 minuter

Ljudbok

Midnattsstjärnan

Tredje boken i Den unga eliten-trilogin

»Jag blir handlöst förälskad redan på första sidan. Den här berättelsen har allt!« Världen jag lever i

»En omskakande avslutning på Den unga eliten-trilogin, full av glödande känslor.« Kirkus Reviews

Adelina Amouteru har fått nog av att lida. Hon har vänt ryggen åt dem som förrått henne och uppnått den ultimata hämnden: seger. Hennes regeringstid som Vita Vargen har varit en stor framgång, men för varje erövring har hennes grymhet bara vuxit. Mörkret inom henne har börjat svämma över, och det hotar nu att förstöra allt hon uppnått. 
När ett nytt hot dyker upp tvingas Adelina på nytt konfrontera gamla sår, och det försätter inte bara henne själv – utan varje elitär – i fara. För att bevara sitt imperium måste Adelina och hennes Rosor ansluta sig till Dolksällskapet för ett vådligt uppdrag. Men denna oönskade allians kan visa sig utgöra den verkliga faran…

MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare som fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som såldes till 26 länder. En långfilm baserad på Legend produceras nu av teamet bakom Twilight-filmerna. Midnattsstjärnan är den tredje och avslutande delen i Marie Lus andra, lika hyllade trilogi, om Adelina Amouteru och Den unga eliten. Marie Lu är bosatt i Los Angeles.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone