Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Skyddslingarna
Isbn: 978-87-2639-698-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Skyddslingarna

Håkan är nöjd med tillvaron, trots att han är arbetslös. Han har nyligen inlett ett förhållande med en underbar kvinna och köpt en fastighet som han renoverar. Det dröjer dock inte länge förrän problemen börjar uppdaga sig. Kvinnan han har ett förhållande med visar sig vara gift och fastigheten kräver större renovationer än han först trott. Problemet med fastigheten löser Håkan genom att ta två ungdomar till hjälp. Sin kriminellt belastade son från ett tidigare äktenskap och en rotlös pojke från ett trasigt hem som behöver någon att ty sig till. Situationen eskalerar ytterligare när det visar sig att Håkans son inte helt lämnat sitt förflutna bakom sig, och när en av ungdomarna blir brutalt mördad dras han in i en komplicerad polisutredning som ska komma att bli allt värre ...

Ann Hollingby (1947-) är en svensk författare och akademiker. Hennes böcker utspelar sig ofta i universitetsmiljöer, en värld vars historia och interna intriger hon är väl bekant med.

Olof G Henningson är en svensk författare och förläggare. 1992 startade han bokförlaget Pinot Förlag, som började som ett läromedelsförlag men sedan 2001 ändrade inriktning till svensk spänningslitteratur.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone