Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Saffransdoft och längtan
Isbn: 978-87-2804-512-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Saffransdoft och längtan

Julglädjen i Malmö är plötsligt som bortblåst. Kajsa hade sett fram emot att äntligen få med sig pojkvännen Mårten hem till föräldrarna, men nu måste han såklart jobba istället. Varför är alltid jobbet prio ett, till och med på julafton? Mitt i sin besvikelse råkar Kajsa hitta en stuga utanför Vimmerby som får henne att drömma sig bort. Kanske skulle hon fira jul ensam på landet istället, långt ifrån storstadens alla krav? Hon bestämmer sig för att ta chansen.

Tobbes liv har inte alls blivit som han hade tänkt sig. Två dagar i veckan lämnar han sin ensamma lägenhet och åker ut till mamma Alfrida i Lilla Lyckan. Sedan pappa Björn gick bort har hon varit en skugga av sitt forna jag och huset hon bor i har gått samma öde till mötes. För att ha råd att fixa taket tar Tobbe beslutet att hyra ut den lilla stugan på tomten. Det är bara en sak han råkat låta bli att göra - nämligen att fråga Alfrida om lov. Och när den entusiastiska hyresgästen dyker upp, ja, då blir det plötsligt liv i luckan i den annars så sömniga lilla byn...

'Saffransdoft och längtan' är en värmande feelgood-roman om oväntad vänskap och fjärilar i magen.

Siri Gustafsson är en svensk författare och pedagog inom socialpsykiatrin. Hon bor på en liten gård i Småland, precis som huvudkaraktären i debutromanen 'När sommarvinden leker'. Debuten utkom år 2020.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone