Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Betonggraven
Isbn: 978-87-2805-442-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Dan Kandell
Length: 10 timmar 7 minuter

Ljudbok

Betonggraven

Mitt i den nordengelska natten vaknar Michael Cave, ägare till Roadside Inn, av att polisen bankar på dörren. Hans första tankar går till dottern Melanie, men det står snart klart att lagens långa arm är där i ett helt annat ärende. En av Michaels gäster hänger nämligen död i ett träd på parkeringen.

Det blir kriminalinspektör Freddy Vaughn och hans kollegor som får ta hand om den döde i trädet. Snart får man dock ett nytt fall på halsen, när ytterligare två kroppar upptäcks på en byggarbetsplats. De två döda tonårsflickorna är efterlysta sedan flera år tillbaka och bevisen tycks peka mot människohandel i Londons undre värld. Är det en slump att deras kroppar dykt upp samtidigt som dödsfallet på Roadside Inn? Medan Freddy får allt svårare att klara av sina uppdrag gör Michael sitt bästa för att hålla krogen öppen - och sig själv utanför utredningarna. Men när en eller flera våldsverkare går lösa, är det sällan man får som man vill...

Mattias Jonasson, född 1972, är en svensk författare och tatuerare från Vimmerby. Han har även studerat musik, pedagogik och litteraturvetenskap. Debutromanen 'Betonggraven' utkom år 2021. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone