Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Svärmor : En krim-feelgood i coronatider
Isbn: 978-91-7469-485-7
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Marie Oliv
Length: 8 timmar 21 minuter

Ljudbok

Svärmor : En krim-feelgood i coronatider

"Jag rekommenderar den här boken till alla som gillar feelgood av det lite elakare slaget. Det är alltid kul när författare vågar tänja på gränserna i en genre och hitta nya vägar som utvecklar den." - Eva-Lisa Dezmin


Livet leker för det förälskade paret Tess och Magnus som startar en konferensverksamhet som går galant. De blir omtalade och pengarna rullar in. Fram tills corona sätter stopp för verksamheten: plötsligt har de skulder. Kanske kan Magnus stenrika mamma Margareta hjälpa dem med ett lån? Men nej, snålare människa finns inte. Dessutom avskyr hon sin svärdotter. Ett sista försök ska göras på svärmors 85-årsdag. Men Tess blir smittad med corona. Ska hon ändå besöka sin svärmor, tro?

Härifrån följer en händelseutveckling där hemligheter avslöjas och nya tillkommer. Vems sida ska Magnus välja? Hur är Berggren, Margaretas sedan länge alltiallo, egentligen inblandad? Och när poliskommissarie Haddock börjar nysta ställs allt på sin spets. Svärmor är en rolig, snabb och bitsk historia med färgstarka karaktärer. En underhållande bok som ställer en del moraliska frågor.

JOHAN ELFNER har även gett ut vuxenromanen Den oskyldiga bedragerskan och serien om Monsterstationen för barn och ungdom.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone