Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En ledig man
Isbn: 978-87-2810-363-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

En ledig man

Den arbetslöse Erik Hammar har spenderat de senaste fem åren på sin bästa vän Johns soffa. Han har en jur.kand. i bagaget men lever helt utan ambitioner. Varför anstränga sig när det är mycket roligare att göra ingenting alls? En dag inser dock Erik att hans vänner och bekanta ser honom som ett enda stort misslyckande. Och när John dessutom får nog av sin inneboende, och kastar ut honom på gatan, leder det till ett bryskt uppvaknande. Erik måste nu ta tag i sitt liv på riktigt, men hur?

Erik hamnar till slut på skärgårdsön Lilla Röja, där han får jobb som personlig assistent åt den 92-årige uppfinnaren Hugo. Skärgårdslivet passar honom inte alls men att återvända till Stockholm med svansen mellan benen är inget alternativ. Han måste helt enkelt göra succé innan han åter kan se sina vänner i ögonen. Problemet är bara att hans enda väg dit tycks gå via Hugo och dennes hemliga projekt. Och det visar sig snart att Erik och Hugo inte alls kommer överens.

Jamel Hamou, född 1973, är en svensk roman- och manusförfattare. Han har studerat vid bl.a. University of California men bor numera i Stockholm.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone