Jump to content
Cover for Små sockerbomber och vuxna barn
Isbn: 978-91-8949-298-1
Publisher: Bookea
Category:
Medicine & Health
Accessible since: January 2022
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 3 hours 2 minutes

Audiobook

Små sockerbomber och vuxna barn

En bok om barn, sockerberoende och föräldraskap.

I den här boken hittar du kunskap, erfarenhet, inspiration och motivation till att börja göra en kostomläggning tillsammans med ditt barn! Alla mår bra av att minska eller utesluta socker och snabba kolhydrater ur kosten, och för många barn kan det vara revolutionerande för hälsan, både psykiskt och fysiskt.

När jag började tillfriskna från mitt (socker)beroende insåg jag att mina barn låg i riskzonen för att utveckla beroendesjukdomen. Jag var skräckslagen inför tanken att de skulle behöva gå igenom det jag gjort i livet, och frågade mig hur jag skulle kunna hjälpa dem. Jag upptäckte dessutom att jag, av olika anledningar, hade "luckor" i mitt föräldraskap som jag behövde hjälp med för att kunna sätta gränser och ta hand om mig själv. Först när jag fyllt i dessa luckor kunde jag se, hjälpa och möta mina barn, på riktigt!

Oavsett om det är så att du misstänker att ditt barn är sockerberoende, ligger i riskzonen för att utveckla ett sockerberoende, eller vill ha ett verktyg för att lägga om kosten och äta mer hälsosamt, så är den här boken för dig.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone