Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Beethovens tia
Isbn: 978-91-7949-486-5
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Deckare & spänning Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Beethovens tia

Frank Ryan lever ett lugnt liv som pianotekniker och jazzpianist. Men plötsligt förändras allt. En äldre dam ger Frank ett häfte med noter. Dagen därpå är hon död, och mystiska personer söker upp Frank. Det måste vara något speciellt med de där noterna … Frank dras in i ett äventyr som han aldrig hade kunnat drömma om.

Frank Ryan kastas mot sin vilja in i rollen som detektiv. Uppdraget är helt enkelt för viktigt för att han inte ska engagera sig. På vägen upptäcker han nya sidor av sig själv, men också av personer i sin närhet.

Detta är den första boken i serien Ett fall för Frank Ryan. Det är en spännande men också humoristisk bok med flera oväntade vändningar.

Den kanadensiska författaren Brian Harvey är också marinbiolog. Förutom deckarna om Frank Ryan har han skrivit böcker om biologisk mångfald i haven och segling. Han bor i Nanaimo, British Columbia, liksom sin fiktiva hjälte Frank Ryan. Harvey har också studerat musik och spelar piano.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone