Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Staden
Isbn: 978-87-2800-958-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Staden

När man gifter sig enbart för att komma bort från staden, vad blir det för slags äktenskap då? Om man inte ens är säker på att man varit kär? Förr eller senare slås allt såklart i spillror – så måste det bli. Staden däremot, den står kvar, och vattnet i kanalen rinner vidare. Var det verkligen så dumt att bo där? Och vad gör egentligen Agneta nuförtiden? Kanske har det blivit dags att låta minnena visa vägen. Att försöka förstå hur det förgångna hänger ihop med det som snart ska ske. För har du en gång tillhört staden, kommer du alltid att höra dit. Och det spelar ingen roll hur gärna du vill ta dig därifrån...

Staden är en kortroman av Eva Neander där vi får följa en kvinnlig huvudkaraktär som både älskar och hatar staden där hon växt upp.

Eva Neander (1921-1950) var en svensk författare född i Jukkasjärvi. Hon studerade i såväl Göteborg som Uppsala och arbetade bl.a. som korrekturläsare och journalist innan debutromanen Dimman gavs ut. Eva betraktades som en utav sin generations mest lovande författare, tills dess att hon vid 28 års ålder gick en tidig död till mötes.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone