Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Äktenskapspakten
Isbn: 978-91-8952-211-4
Förlag: Seraf förlag
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

Äktenskapspakten

Evelina trivs med sitt liv i lilla Bergsforsa. Men att vara singel och arbeta som mekaniker på föräldrarnas firma var inte hur hon föreställt sig att livet skulle se ut när hon fyllde 35. När alla omkring henne har familj och spännande karriärer börjar hon tvivla på sina val. Ska hon verkligen ta över bilverkstaden? Eller finns det något annat där ute för henne? 

När Adams bil dör strax innan han nått fram till hemstaden tar han det som ett tecken på att han kanske skulle ha stannat i Stockholm. Han har inte återvänt till Bergsforsa sen hans pappa dog ett år tidigare och inte blir det bättre av att han påminns om sin tidigare bästa vän. Kvinnan som han slöt en pakt med som tonåring. 

En vadslagning inför Evelinas 35-årsdag vänder upp och ned på livet för dem båda och river upp känslor de försökt förtränga. Vågar de lita på varandra igen och se en framtid tillsammans? Eller har klyftan mellan dem blivit för stor? 

Maria Arell skriver hjärtlig, humoristisk romance som utspelar sig i Hälsingland. Äktenskapspakten är hennes debutroman. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone