Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det är väl bara att ...
Isbn: 978-87-2829-302-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Camilla Bard
Length: 9 timmar 55 minuter

Ljudbok

Det är väl bara att ...

Christina tror knappt sina öron. Vad är det läkaren säger? Att hon ska sjukskrivas i två veckor? Diagnosen: utmattningssyndrom. Christina har svårt att acceptera det, hon kan omöjligt vara utmattad. Hade det gått så långt skulle hon ju inte ens kunna ta sig ur sängen? Istället för att lyda läkarens råd springer hon runt och löser problem precis som hon alltid gjort. Precis som hon vet att hon måste göra. För vem ska sköta hennes jobb om inte hon gör det? Det måste finnas en lösning även på det här med sjukskrivningen. Och vem skulle kunna hitta den, om inte hon? Men till slut så går det inte att blunda för sanningen längre ...

'Det är väl bara att...' är Christina Blomquists egna berättelse, om det svåra i att börja sätta sin egen hälsa i första rummet och en diagnos som drabbar allt för många i dagens samhälle. Vi får följa med på en kvinnas resa från misstro till acceptans och den långa vägen tillbaka till ett sundare liv.

Christina Blomquist, född 1960, är en svensk författare och SFI-lärare från Värmland. Hennes självbiografiska debutroman 'Det är väl bara att...' utkom år 2022. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone