Jump to content
Cover for Som om det inte var nog
Isbn: 978-91-8960-137-6
Publisher: Bookea
Category:
Feelgood
Accessible since: March 2022

E-book

Som om det inte var nog

Lisa kämpar febrilt för att få livspusslet att gå ihop. Separerad från sin man som vädjar om att de ska försöka på nytt trots att han slagit hennes tillvaro i spillror och även fortsätter att chocka henne med oväntade besked. Hur tänker han?

Att driva ett café och vara ensamstående med barnen är en utmaning. Samtidigt inser Lisa att hon måste utöka verksamheten om hon ska kunna försörja sig och barnen.

De förändringar hon gör utmanar dessvärre personalen och hon får återigen känna på att det inte är så lätt att vara chef. Även andra sätter käppar i hjulen för henne och äventyrar alla planer.

Det finns dock en person som bidrar till att hålla henne över vattenytan och hon längtar efter de stunder då han kommer in på fiket.

"Som om det inte var nog" är andra delen om Lisa i Glättringe. Precis som i första delen, "Som om ingenting hänt", handlar denna om livet och vardagen. Om att kämpa vidare när det sker oväntade vändningar och vännerna och kärleken är långt borta.

Anette Nyberg skriver böcker som berör i genren relationsroman och feelgood. Igenkänning i en vardagsroman är det vi som läsare får. Denna bok ingår i en feelgoodserie och är en fristående uppföljare om Glättringefasaden.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone