Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Systrarna Blaumans hemlighet
Isbn: 978-87-2828-900-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Anja Cederved Schmidt
Length: 14 timmar 30 minuter

Ljudbok

Systrarna Blaumans hemlighet

Vem är Mira Blauman? Faktum är att hon själv har svårt att svara på det. Hon har levt hela sitt liv i Stockholm, men modern Hannas förflutna har gjort hennes bakgrund till ett mysterium. Vem fadern var har hon ingen aning om. Varje gång hon har frågat sin mor har hon fått olika svar. Men vad hade Mira egentligen förväntat sig? Upplevelserna i Auschwitz, med Doktor Mengeles fruktansvärda experiment, har satt djupa spår i Hanna och tvillingsystern Rosa. Så till den grad att Hanna blivit psykisk sjuk.

Miras komplicerade förhållande till sitt eget ursprung påverkar henne starkt, särskilt när det kommer till kärlek och närhet. Samtidigt går även hennes moster Rosa igenom något liknande, när hon sent i livet får uppleva verklig passion. Kommer kvinnorna i familjen Blauman kunna övervinna det trauma som ännu håller dem i ett fast grepp?

Suzanne Gottfarb, född 1948, är en svensk frilansjournalist och författare. Hon skriver främst skönlitterära böcker, men har även gett ut en faktabok om andra världskriget och Förintelsen som riktar sig till skolungdomar. I sin roll som journalist skriver hon bl.a. resereportage och debattartiklar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone