Jump to content
Cover for På grund av Leon
Isbn: 978-87-2827-010-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: April 2022

E-book

På grund av Leon

Det fanns en tid då Angelica, Maja och Leon var bästa vänner. När Maja och Leon var ett par och trion i det närmsta oskiljaktiga. En tid då ingen av dem kunnat föreställa sig vad som skulle hända sen, när Maja åkt på språkkurs till USA. Det där som raserade allt och splittrade dem för all framtid. Det som gjorde att Maja aldrig åkte hem.

Sex år efter sin ankomst lämnar Maja Los Angeles för att återvända till Stockholm. Leon är död. Hon är på väg till hans begravning. För första gången på mer än ett halvt decennium möter hon Angelica, som numera känns som en främling. Vem är hon egentligen idag? Finns det överhuvudtaget något att säga mellan den duktiga läkarstudenten och en kringflackande drömmare som Maja? Mötet mellan de forna vännerna blir omvälvande. Kanske skulle de kunna ta plats i varandras liv igen - om det bara inte vore för allt det där som bubblar under ytan. Kommer de någonsin kunna bli något annat än rivaler?

Jenny Leeb, född 1974, är en svensk författare med en fil.kand. i media- och kommunikationsvetenskap. Utanför skrivandet arbetar hon som VD på en mediebyrå i Stockholm.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone