Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vägen till frihet
Isbn: 978-91-8953-459-9
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Julia Bohman
Length: 5 timmar 58 minuter

Ljudbok

Vägen till frihet

"Jag framkallade kräkningar tills jag var helt slut och då revbenen inte orkade längre. Jag hade fått upp en hel del, men ändå räckte det inte. Jag var tvungen att bestraffa mig själv ännu mer för den dåliga disciplinen och som en blixt från klar himmel kom jag att tänka på kniven. Innan jag riktigt förstod vad som pågick så stod jag där i köket med kniven i höger hand. Utan någon tanke förde jag kniven mot den vänstra armen; så hårt som jag kunde, tryckte jag kniven mot huden och drog fyra gånger innan ätstörningen kunde känna sig nöjd."

"Vägen till frihet" är en självbiografi om författarens erfarenhet av ätstörning och psykisk ohälsa. Öppet berättar hon om sin uppväxt, sin sociala fobi, erfarenheter med psykiatrins slutenvård, en skrämmande överdos, ätstörningsbehandling och gruppterapi för depression. Det är en ärlig berättelse om att ta sig ur mörkret.

Boken är både till för dig som själv lever med ätstörning och för dig som vill veta mer. Den ger perspektiv för dig som behöver det och inspiration för dig som är i samma situation. Till vardags arbetar författaren med att hjälpa vuxna som brottas med psykisk ohälsa och brinner för att kämpa för människans välbefinnande.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone