Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Änglarummet
Isbn: 978-91-8050-038-8
Förlag: Historiska media
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: maj 2022
Uppläsare: Rachel Mohlin
Length: 6 timmar 6 minuter

Ljudbok

Änglarummet

Angelika, tidigare receptionist på begravningsbyrån Tranan, har startat eget. Som dödsdoula vill hon hjälpa människor i livets slutskede och har öppnat kundmottagning på badhotellet i Tranås. Men hotellets övriga gäster är inte förtjusta. Inte heller hotelldirektören som inser att hans rykte står på spel.

Angelika blir utslängd och tvingas tänka om. Evigheten AB är hittills långt ifrån lönsamt, så när Sebastian söker upp Angelika å sin gammelfasters vägnar har hon inte råd att tacka nej – trots att damen i fråga tycks vara kärnfrisk och snarare vill att Angelika ska agera privatdetektiv. Hon är stenrik och vill veta om Sebastian förtjänar att ärva förmögenheten. Uppdraget leder Angelika in i en värld av överklass och snobberi där hennes lösnaglar och svepande ögonfransar inte riktigt passar in.

Änglarummet är första delen i Ewa Klingbergs nya serie Evigheten AB, en spinoff på feelgoodsuccén Begravningsbyrån Tranan. Den kreativt sinnade Angelika möter människor som står inför döden och måste hantera situationer som kräver ett varmt och öppet hjärta. Välkommen till Evigheten AB, här kan vad som helst hända!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone