Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Draken lyfter i motvind
Isbn: 978-87-2845-182-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Elin Mohede
Length: 6 timmar 48 minuter

Ljudbok

Draken lyfter i motvind

"När jag tittar mig i spegeln, lägger jag märke till något som putar ut lite på varje sida om halsen. Det ser ut ungefär som om en mindre gaffel har satt sig på tvären. Har det varit så hela tiden utan att jag tänkt på det? Jag känner efter i ljumskar och armhålor och upptäcker att en massa lymfkörtlar är väldigt tydliga. Jag funderar lite på saken, men tänker sen att det nog är normalt, jag har bara inte känt efter förut helt enkelt. Dessutom gör ingenting ont och jag känner mig helt frisk."

Johanna är bara 23 år gammal när hon blir diagnostiserad med kronisk lymfatisk leukemi. I dagboksform skriver hon öppet och ärligt om hur det är att få cancer och genomgå cellgiftsbehandling när man precis har börjat studera och borde ha hela livet framför sig. 'Draken lyfter i motvind' är en bok om hur det är att bli stammis på hematologen, tänka allt för mycket och inte vilja dö.

Johanna Brohm är född 1973 och författare till boken "Draken lyfter i motvind" som skildrar hennes egen historia. Hon var även sommarvärd i Sommar i P1 2002.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone