Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den gömda kristallen
Isbn: 978-91-8936-346-5
Förlag: Ordberoende Förlag AB
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Maria Wells
Length: 6 timmar 26 minuter

Ljudbok

Den gömda kristallen

Det är julafton. Ella och hennes tre vuxna barn är i Säffle, Värmland för att fira jul hos släkten.

När Ella går upp på vinden för att leta efter julkyrkan som brukar stå på julbordet, hittar hon istället en gammal låda som tillhör henne. Lådan där hon sparade alla sina hemligheter som ung.

Hon kan inte låta bli att öppna den och högst upp ligger ett brev, som hon fick av sin ungdomskärlek, fyrtio år tidigare. Ett brev där det står att de ska träffas igen, just idag på julafton, fyrtio år senare. De har inte haft någon kontakt under alla dessa år och chansen att någon av dem skulle komma ihåg mötet är mer eller mindre obefintlig. Men nu, när Ella har hittat brevet kan det ju inte skada att gå dit. Kanske kommer han ihåg vad de en gång lovade varandra. Det finns bara en liten hake med det hela; hur ska Ella kunna berätta för honom hemligheten hon burit på under alla år?

Ella bor i Stockholm och äger idag en exklusiv resebyrå i Stockholm tillsammans med sin exman Peter.

Historien som är fylld av intriger, kärlek och jultraditioner utspelar sig i Stockholm, Värmland och England. NK:s julskyltning och Hamleys leksaksaffär i London har betydande roller i att den gamla historien återigen kommer upp till ytan. Allt började en julafton för längesedan  


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone