Jump to content
Cover for Abby
Isbn: 978-87-2833-310-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: September 2022

E-book

Abby

I England bor nioåriga Abby, som ofta hamnar i trubbel och så kallade nästan-olyckor. När hennes mamma har dåliga dagar är det tufft där hemma, men det är inte helt lätt i skolan heller. Läraren mr Turtle skickar ofta iväg henne från lektionerna, och då tvingas hon sitta hos snälla skolsekreteraren mrs Williams i väntan på den läskiga rektorn, mr Crow.

De dumma tjejerna, Keira och Lauren ställer jämt till det för Abby, och allt på skolan blir liksom bara fel. Skolinspektören är dessutom på skolan för att se över eventuella problem, som de gamla toaletterna. Men det kan man väl inte stänga ner en skola för? Abby kan inte börja på en ny skola för i så fall förlorar hon mrs Williams och då kommer hon gå under.

Många tror att Abby inte kan göra något rätt. Men en dag får hon chansen att visa vad hon går för.Lilly Emme, född 1977, är en svensk författare som skriver underhållande feelgoodberättelser för såväl små som stora läsare. Hon bodde tidigare i Cambridge, England, men är numera bosatt på den svenska västkusten.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone