Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier
Isbn: 978-91-2717-880-9
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Martina Nelson
Length: 7 timmar 38 minuter

Ljudbok

Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier

”Jag tror inte att det är någon på jobbet som förstår hur hårt jag kämpar. Vad det kostar för mig att få ihop allt och vara såhär strukturerad och organiserad. Jag får ofta höra att jag är den perfekta projektledaren och tar ofta på mig att vara den som leder och styr de andra också. På ett sätt är det nog också en av mina strategier. För skulle jag behöva förhålla mig till andras scheman och rutiner tror jag inte att jag skulle hålla ihop. Jag har jättesvårt för när saker ändras och mina cirklar rubbas.”

Adhd på jobbetger fördjupad förståelse för och ökad kunskap om hur adhd kan yttra sig i vuxen ålder i allmänhet och i arbetslivet i synnerhet.

Med rätt kunskap och anpassning behöver adhd inte vara ett hinder i yrkeslivet – med rätt strategier kan man fungera bra och dessutom nå sin fulla potential. Det handlar om anpassningar som är bra för alla, men särskilt viktiga om man har en diagnos.

Boken riktar sig till dem som själva har adhd – och till arbetsgivare, chef, ledare eller personal inom HR och vill förbättra möjligheterna för medarbetare med adhd att fungera och utvecklas i en hållbar arbetsmiljö.

Lotta Borg Skoglund och Martina Nelson har tidigare utgivitSvart bälte i föräldraskap – Att lösa vardagen i npf-familjer.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone