Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kärlekens dans
Isbn: 978-87-2844-953-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Anna Thiam
Length: 5 timmar 0 minut

Ljudbok

Kärlekens dans

Lady Mary och hennes make, den stilige lord Hubert Challenge, lever i ett kärlekslöst äktenskap där han ger order och hon måste lyda. Mary vet att i hennes makes ögon är deras giftermål endast ett sätt för honom att behålla sin status, han behövde pengarna som hennes familj kunde erbjuda. Trots det är Mary hopplöst förälskad i Lord Hubert. Hon hade hoppats att deras arrangerade äktenskap skulle bli kärleksfullt och fyllt av glädje, men inser nu att hon var naiv.

Efter att ha varit gifta i endast tre veckor blir Huberts regemente kallat till Bryssel där Napoleons trupper är på framfart. Trots makens protester följer Mary med. Väl på plats upptäcker hon att Huberts beryktade före detta älskarinna Clarissa också är i Bryssel. Mary bestämmer sig för att vinna sin mans hjärta och är villig att göra vad som krävs. Men det är hon inte ensam om ...



M.C. Beaton (1936-2019) är den internationellt bästsäljande författaren till både Agatha Raisin- och Hamish Macbeth-serierna, såväl som flera populära historisk romance-serier. Hennes böcker har översatts till 17 språk och hennes Agatha Raisin-mysterier har blivit till TV-serie.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone