Jump to content
Cover for Det vore väl synd ...
Isbn: 978-87-2840-009-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery Society & Culture
Accessible since: October 2022
Narrator: Frederick Halbout
Length: 11 hours 9 minutes

Audiobook

Det vore väl synd ...

Helene och Peter har nyligen separerat. De bor nu med tjugo mil mellan sig, och med varsitt barn. Anna med Peter och Simon med Helene, det var sorgligt men bäst så. Äktenskapet med Peter innebar en ständig kamp med att hålla obehöriga kvinnor på avstånd, han var omåttligt populär.

Nu fyller han år och Helene och Lisa har anordnat en födelsedagsfest på prästgården i Ljungby. Många vill närvara vid firandet av Peter och förväntningarna är höga. Men det hela tar en obehaglig vändning när en av gästerna hittas död. Polisen Berget och Åsen rings in för att påbörja efterforskningarna, snart står det klart att allt inte är som det verkar i Ljungby.

Det vore väl synd är den första delen i serien om komminister Peter Svensson och församlingen i Ljungby.
Lisbeth B Åkerman, född 1943, är en svensk författare. "Det vore väl synd...' är hennes debutroman.

Lisbeth B Åkermans deckarserie utspelar sig i den småländska idyllen och följer en grupp församlingsmedlemmar ledda av den karismatiske komministern Peter Svensson. När utomäktenskapliga affärer offentliggörs och två människor hittas mördade ställs församlingsmedlemmarna inför en livsavgörande fråga: hur mycket ska man vara villig att offra för kärleken?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone