Jump to content
Cover for Världens bästa björn
Isbn: 978-91-8023-932-5
Publisher: Modernista
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: October 2022

E-book

Världens bästa björn

Världens mest älskade björn på nya äventyr - rikt illustrerade i färg

A. A. Milnes berättelser om Nalle Puh har lästs och älskats av generationer ända sedan den första boken kom ut 1926.
Till 90-årsjubileet kom en uppföljare, Världens bästa björn, där vi får tillbringa ett helt år med Nalle Puh och Christopher Robin i Sjumilaskogen. Vid höstkanten är Puh och Nasse rädda för att en drake ska invadera skogen. Till vintern kommer en mycket blyg pingvin på besök, han behöver hjälp att lockas ut ur sitt skal. När våren nalkas oroar sig I-or för att en annan åsna ska komma och äta upp alla tistlar.
Världens bästa björn presenteras här för första gången på svenska, i översättning av Torun Lidfeldt Bager, med färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.

A. A. MILNE [1882-1956] var en engelsk författare och dramatiker som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Världens bästa björn är en officiell och auktoriserad uppföljare, skriven i Milnes anda av författarna Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis och Kate Saunders. Boken är rikt illustrerad i färg av barnboksförfattaren och illustratören Mark Burgess - i den ursprunglige Nalle Puh-illustratören E. H. Shepards klassiska stil.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone