Jump to content
Cover for Dina vida vingar
Isbn: 978-87-2840-357-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: October 2022
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 3 hours 27 minutes

Audiobook

Dina vida vingar

Efter att Saras mamma gått bort kämpar hon för att axla rollen som den som håller ihop familjen och tar hand om sin omgivning. Men vid tjugofem års ålder känns uppgiften övermäktig då hon betalar hyran för sin pappa och yngre systers lägenhet medan hon själv bor hos sin äldre syster och hennes man och två barn.

För att betala av skulderna som börjat hopa sig tvingas Sara hyra ut det gamla huset familjen köpte när hennes mamma fortfarande levde, men när Sara åker dit för att välkomna den nya hyresgästen får hon en chock. För mannen som möter henne är killen hon gjorde slut med sju år tidigare. Avslöjandet av en hemlighet splittrade dem, men nu är han tillbaka i hennes liv och Sara brottas med sina känslor för den enda mannen hon någonsin älskat.

Dina vida vingar är den fjärde och avslutande delen i romanserien I alla sina dagar. En serie om kärleken, tron och livet – inspirerad av klassiska berättelser!Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone