Jump to content
Cover for I den mörkaste vrå
Isbn: 978-91-8000-587-6
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2022

E-book

I den mörkaste vrå

Efter två tuffa fall vilar Gunvor ut hos sin särbo Kjell på Gran Canaria. De underbara dagarna fylls av sol och värme, men redan efter några veckor börjar tillvaron kännas långtråkig och snart längtar hon efter nya utmaningar. Men man ska se upp med vad man önskar sig.

En tidig morgon blir Gunvor vittne till ett mordförsök i samband med en uppgörelse i den undre världen. Och när en skolkamrat till hennes unga vän Elin blir skjuten ställs allt på sin spets. Gunvor gör sitt bästa för att reda ut händelsen, men det väcker fler frågor än svar. Varför har August blivit skjuten? Är någon mer i fara? Vem kan man egentligen lita på? När hon inte hittar svaren vänder hon sig till den attraktive kommissarien Mateo Vega. Men trots hans hjälp är Gunvor och ungdomarna snart insnärjda i en kamp om liv och död.

Luna Miller debuterade som författare 2015 och har sedan dess gett ut både deckare och romaner. Flera av dem har blivit översatta till andra språk. ”I den mörkaste vrå" är tredje delen i hennes serie ”Fruängsdeckarna”.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone