Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Utan gränser
Isbn: 978-91-7945-087-8
Förlag: Ordfront förlag
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Utan gränser

En av Sveriges mest framgångsrika finansmän utsätts för ett brutalt rån som snart visar sig vara en skenmanöver. I själva verket är dådet en hämndaktion utförd av oligarken Ivan Fedchenkov. Men vad Fedchenkov inte vet är att den svenska militära underrättelsetjänsten har placerat sitt mest strategiska vapen för att följa hans aktiviteter officeren Olga Lebedova Josefsson. Samtidigt försöker reportern David Hermelin ge upprättelse åt en rysk kollega som blivit mördad. Snart är också han indragen i detta storpolitiska spel.

Utan gränser är en högaktuell thriller om vår samtid där vi genom författarens unika insyn i affärsvärlden, på den politiska arenan och i media får ta del av historier som aldrig tidigare berättats. Det handlar om korruption, kriminalitet och krig men också om modiga människor som verkar i det dolda för att värna om vår tillvaro.

LUCIANE ANDREV är född i slutet av 60-talet och skriver under pseudonym. Hen har spelat ledande roller inom näringslivet på marknader i Nordamerika, Europa och Asien men också inom politiken och i mediavärlden. Författaren verkade under flera decennier i olika positioner inom Wallenbergsfären. Under hösten 2022 debuterar Luciane Andrev med thrillern Utan gränser.

"I spänningsromanen "Utan gränser" utnyttjar den anonyme författaren sin gedigna arbetslivserfarenhet och levererar en historia som bjuder in läsaren i både den granskande journalistikens, näringslivets och politikens stängda rum. (...) Boken berättar en historia som ligger skrämmande nära det världsläge som vi i dag upplever, med krigskorruption, rysk makt och gränser mellan kriminalitet och professionalitet som suddas ut." Dagens industri, Julia Hoffman



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone