Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Akuta planer
Isbn: 978-87-2853-772-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Akuta planer

Snabb puls och spänning bland starka karaktärer och varma relationer i dramatisk sjukhusmiljö ...

Sjukhuspastorn Riley Haley är fast besluten att återvända till jobbet som akutsjuksköterska – trots de skador hon fått efter det där hemska överfallet för ett år sedan. Men hur ska hon kunna visa sin duglighet när sjukhuset inte låter henne försöka med ens de enklaste uppgifter? Riley tar saken i egna händer och går in och jobbar frivilligt på en kontroversiell gratisklinik – mitt i ett av stans finaste områden – trots hennes växande oro över den ansvarige läkaren.

Doktor Jack Travis driver gratiskliniken likt en stridande general. Han gör allt för att hindra grannarnas ihärdiga försök att få kliniken jämnad med marken, även när det innebär att han i hemlighet måste utnyttja Riley Hales inflytelserika, kända familjenamn i ett sista försök att rädda den.

Samtidigt som Riley kämpar för att återfå sina förlorade förmågor, upptäcker Jack att hon faktiskt delar hans passion – och det rör vid hans brustna hjärta. Riley börjar ana att det under Jacks tuffa fasad finns en man hon kan vara trygg tillsammans med. Men när protesterna mot kliniken ökar och frågorna kring hans smutsiga förflutna hopar sig går Jack in i försvarsställning och Riley börjar undra om det verkligen är så klokt att lita på honom med hela sitt hjärta.



Candace Calvert är en amerikansk författare som bytte livet som sjuksköterska mot att bli författare. Hennes hyllade böcker väver ihop kärlek med spänning och en stor dos glädje.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone