Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Trollfabriken
Isbn: 978-91-8000-509-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Trollfabriken

Det är vinter, kallt och snön vräker ned. En ovanligt fräck flygpassagerare utan pass avvisas bryskt på Arlanda, men kommer ändå in i landet – som död på bagagebandet. Strax därefter hittas en taxichaufför mördad. Två andra resenärer från Ryssland försöker senare ta sig in i Sverige med stulna pass. Allt visar sig ingå i uppbyggnaden av en trollfabrik, med mål att sabotera flera samhällsnyttiga nätverk.

Kriminalpoliserna Nalle Björnsson och hans unga kollega Vivian Mogren får uppdraget att utreda morden och tvingas uppleva det obehagliga att bli utsatta för cyberterrorism. De ärrade kustjägarna Stene Vikberg och Fille Gran hamnar av en slump mitt i elden och råkar till att börja med mycket illa ut. Något de inte kan acceptera utan att slå tillbaka med kraft.

"Trollfabriken" är den fjärde delen i serien om kriminalpoliserna Nalle Björnsson och Vivian Mogren samt deras impulsiva civila rivaler: Stene Vikberg och Fille Gran. En spänningsroman med både värme och humor, rappa dialoger och en mystisk intrig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone