Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tillbaka till skrämskolan
Isbn: 978-91-8008-862-6
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Joakim Sædén
Length: 58 minuter

Ljudbok

Tillbaka till skrämskolan

Äntligen ska Zombie börja sexan! Han är så peppad på att få vara äldst på skolan. Mindre peppad är han på allt skolarbete som väntar. Zombies föräldrar lockar med en ny spelkonsol om han får bra betyg i alla ämnen. Men för att klara utmaningen måste han få B i Skräm-kunskap och då måste han lyckas skrämma en gruvarbetare. Det kommer aldrig att gå. Om han inte får lite hjälp på traven!

Zack Zombie är tillbaka! Han är äldre, mögligare och snedare än någonsin, men det är inte hans största problem. Som vanligt hamnar han i trubbel när han slår vad om ett tv-spel han inte har och fuskar på provet i skräm-kunskap. En Minecraft zombies dagbok är en lättläst serie för den speltokige på mellanstadiet som vill ha humor, trams och gott om Minecraft-referenser.

Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.


Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone