Jump to content
Cover for Kärlek och åtrå
Isbn: 978-87-2842-580-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: March 2023

E-book

Kärlek och åtrå

Paul och Clotilde Gillard har det perfekta äktenskapet. Tjugo fantastiska år tillsammans, älskvärda barn och en stadig roll i samhället. Men det är bara en fars – i tjugo år har de byggt upp en illusion. Som skådespelare är det en enkel fasad för Clotilde att upprätthålla och under årens gång har hon haft flera affärer med olika män. Hon tillåter Paul att också söka sin lycka utanför äktenskapet, men det är inte det han vill. Han vill vara fri, men stannar kvar för att skandalen inte ska gå ut över deras barn.

Så en kväll under en av Clotildes pjäser fångar en ung kvinna i publiken hans uppmärksamhet, och från den stunden skulle ingenting vara sig likt.

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till mellankrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon vad medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone