Jump to content
Cover for Mitt hjärtas hem
Isbn: 978-87-2857-299-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: April 2023

E-book

Mitt hjärtas hem

För Amanda Godvinsson börjar allt äntligen falla på plats och hennes bröllop med charmiga engelsmannen Jasper är bara några månader bort. Det har inte varit en enkel väg dit, men nu verkar det som att hon kommer få det lyckliga slut hon alltid hoppats på. Men under en helg ute i stugan på Björknäs utanför Norrtälje springer hon rätt in i sitt förflutna: Daniel.

Daniel har blivit inbjuden till en avslappnande helg på landet av sin kollega Martin, när Amanda uppenbarar sig i stugan bredvid. Trots åren som gått är Daniel helt oförberedd på att träffa Amanda igen och deras möte väcker något i dem båda som de helst velat glömma, och gamla sår rivs upp på nytt. Men det är dags att gå vidare en gång för alla, de måste tala ut om det som hände för åtta år sedan så de båda kan få en chans att läka. Men ju mer tid de spenderar tillsammans desto mer börjar de undra – vill de verkligen gå vidare?

'Mitt hjärtas hem' är en romantisk berättelse om förlorad kärlek och andra chanser.

Maria Arell är en svensk romanceförfattare bosatt i Hälsingland. Hon skriver om starka kvinnor, stora känslor och lyckliga slut.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone