Jump to content
Cover for Rex sista fall
Isbn: 978-87-2856-864-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Crime & Mystery True Crime
Accessible since: July 2023

E-book

Rex sista fall

"Jag befallde Rex att söka och hunden rusade snokande sin väg. Det tog honom inte lång stund att upptäcka en vittring. I det klara månskenet kunde jag iaktta hans framfart när han rusade över ett fält. Jag skyndade efter honom, såg hur hunden korsade en väg och störtade över ännu ett fält. Rex var snabb och jag förlorade honom ur sikte då han störtade in på vägen mot Solvalla."

Under den kallaste natten i mannaminne kommer ett larm från Söder. En polisman vaknar av att hans hund, Rex, skäller. Tillsammans med kollegan Georg Fast beger de sig till brottsplatsen i en polisbil med hunden sittandes vid fötterna. Det har skett ett inbrott i en fabrik, men tjuvarna blev visst skrämda och sprang iväg. Nu är det Rex uppgift att spåra upp brottslingarna. Han är trots allt den bästa hunden i hela kåren.

Poliserna följer honom längs flera olika gator, vägar och stigar. De känner att deras ork håller på att ta slut, medan Rex bara fortsätter utan minsta tecken på trötthet. Till slut når de fram till ett hus liggandes i en återvändsgränd. Finns tjuvarna där inne? Har Rex följt rätt spår?Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone