Jump to content
Cover for Självmordsprästen
Isbn: 978-87-2856-863-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Crime & Mystery
Accessible since: July 2023

E-book

Självmordsprästen

"Undrar hur det känns, tänkte hon. Kanske bara lite kallt i ett par minuter och sedan försvinner allting. Men vad kommer sedan? Är det någonting att vara rädd för? Eller är det något man inte känner, något man kan jämföra med vanlig sömn?"

Anna-Gretas liv är ett helvete. Många i hennes omgivning har gått bort och hon känner sig oerhört ensam. Det värker i hela hennes kropp och hon har ont om pengar. Dagens stöldgods räcker endast till innehållet ur en väl använd spruta.

Samtidigt försöker hon undvika polisen. Det har nyligen skett ytterligare ett mord på en ung flicka och polisen förhör alla de kan komma åt. Anna-Greta vill helst inte bli indragen, hon har problem så att det räcker och blir över. Så hon bestämmer sig för att helt enkelt göra slut på lidandet. Hon går ner till kajen och ställer sig vid kanten. Men plötsligt får hon syn på en gammal tidning fastsmetad på stenarna längs med kajkanten. Anna-Greta läser annonsen som innehåller numret till självmordsprästen. Kanske finns det hjälp att få trots allt?Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone