Jump to content
Cover for Den förlorade sonen
Isbn: 978-91-8049-137-2
Publisher: North Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2023
Narrator: Frederick Halbout
Length: 7 hours 31 minutes

Audiobook

Den förlorade sonen

Harrison Lane är inte som de andra kriminalpoliserna på New Scotland Yard. Han föddes av en ensamstående mamma och växte upp i sydvästra USA, där hans ursprungsamerikanske styvpappa lärde upp honom till en skicklig spårare. Ingen blir riktigt klok på den starke, tystlåtne Harrison. De andra poliserna tycker att det är konstigt att han varken dricker kaffe eller alkohol, att kvinnor inte kan slita ögonen från honom och att han alltid sätts på fall som ingen annan kan lösa…

När en kropp hittas i dunklet inne i skogen Fenton Woods sätts till och med Harrisons ovanliga färdigheter på prov. Det är en syn som ger kalla kårar: flämtande ljus brinner runt det unga offrets livlösa kropp. Harrison känner igen tecknen på det ritualistiska beteende som kännetecknar en farligt förvriden mördare.

Allteftersom han gräver djupare i fallet besöker Harrison en kuslig viktoriansk kyrkogård, där ett isande minne från hans eget förflutna väcks. Minnet av hans unga, vackra mamma, insvept i svart, som krampaktigt håller honom i handen. Han vet inte varför de var där, men skräcken han kände då har blivit kvar hos honom.

Medan Harrison försöker får rätsida på sin traumatiska minnesbild och dess eventuella koppling till fallet blir ett barn bortrövat. Kan Harrison övervinna sitt förflutnas demoner och fånga mördaren innan ännu ett oskyldigt liv släcks?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone