Jump to content
Cover for Daisy Darker
Isbn: 978-91-8094-203-4
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2023
Narrator: Jessica Liedberg
Length: 10 hours 46 minutes

Audiobook

Daisy Darker

Hyllad roman av ett av de senaste årens stora brittiska deckarstjärnskott

»Agatha Christies klassiker Och så var de bara en är påtagligt närvarande. Ändå lyckas Alice Feeney överraska hela vägen. En ovanligt suggestiv pusseldeckare, där varje replik är sylvass.« Lotta Olsson, DN

»Riktig njutningsläsning.« Titti Schulz, SVT Go'kväll


Det har gått ett decennium sedan de sågs. Nu samlas familjen Darker igen för att fira farmors 80-årsdag hemma hos henne på Seaglass, ett viktorianskt stenhus på en egen ö utanför Cornwalls kust. Tidvattnet stiger, en storm drar in och snart är de helt avstängda från omvärlden.
Det visar sig snart att alla i familjen bär på hemligheter. Daisy, som aldrig haft någon bra relation till sin familj. Storasystrarna Rose och Lily. Deras frånvarande far och kyliga mor. Den frågvisa systerdottern Trixie och den förmögna farmodern.
Vid midnatt hittas en familjemedlem död. Men det är bara början. Det finns en mördare bland dem – men vem? Och varför?
Isolerade på ön tvingas familjen Darker gräva djupt i sitt mörka förflutna. Samtidigt som de kämpar för att överleva tills tidvattnet sjunker…
I översättning av Åsa Brolin.

ALICE FEENEY är en brittisk spänningsförfattare och tidigare journalist, som arbetat femton år på BBC. Daisy Darker är hennes senaste, hyllade spänningsroman: en mörk, märklig och oerhört underhållande berättelse som kan föra tankarna till en modern Agatha Christie, med överraskande vändningar ända fram till slutet. Alice Feeney bor med sin familj på den engelska landsbygden.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone